شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار جشنواره فیلم پروین اعتصامی اخبار هفتمین جشنواره

نهمین جشنواره ی ملی و چهارمین جشنواره ی بین المللی پروین اعتصامی

اخبار هفتمین جشنواره

گزارش آیین اختتامیه هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی

آیین اختتامیه هفتمین جشنواره ملی و سومین جشنواره بین المللی  فیلم" پروین اعتصامی" شامگاه جمعه 4 اسفند ، باحضور دکتر سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، جمعی از مسئولان فرهنگی، هنرمندان و فیلمسازان در تالار ایوان شمس برگزار شد.
این مراسم که اجرای آن برعهده ژاله صادقیان بود، با پخش آنونس جشنواره آغاز شد، سپس مازیار رضا خانی، دبیر جشنواره از همیاری و حمایت دکتر حسینی، مهندس جعفری جلوه و هیات داوران تشکر کرد و گفت: "هیات انتخاب بیش از 800 فیلم را بازبینی کردند و در نهایت 101 فیلم به بخش مسابقه راه یافتند. در اینجا از محبت های اقایان حبشی، منبتی و پدر بزرگواره جشنواره پروین آقای اصلانی، بسیار سپاسگزارم.
فشارهای مالی بر جشنواره امسال به شدت زیاد بود و حمایت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، برگزاری این  دوره از جشنواره را برای ما مقدور کرد. همچنین اگر حمایت و درایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نبود، قطعا این دوره از جشنواره برگزار نمی شد."

در ادامه دکتر حسینی،  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جایگاه سخنران حاضر شد و گفت: این جشنواره به نام پروین، شاعر نامی ایران است و خوب است که به اختصار درباره شخصیت این بانوی گرانقدر هم بگوییم. بیش از 71 سال از درگذشت پروین می گذرد، اما در میان ایرانیان جایگاه والایی دارد، او شاعری است که با بهره گیری از عواطف و احساسات و نگاه انسانی توانسته آثار ارزشمندی به جا گذارد و علاوه بر شاعران، برای همه هنرمندان حتی فیلمسازان این دوره هم منبع الهام باشد و از زبان همه موجوادات اعم از جماد و نبات و حیوان و انسان سخن گفته است و با صد افسونگری و رنگ آمیزی توانسته همگان را مجذوب آثار خویش کند و پیام ارزشمند و انسانی خود را انتقال دهد. پروین شاعری است که از بی عدالتی ها رنج می برد و انسان ها را از ریاکاری، آز و طمع بر حذر می دارد."

در ادامه این مراسم،  فیلم کوتاهی از زندگی روزمره و خاطرات استاد سید محمد ترابی و دکتر کاظم دزفولیان پخش شد، سپس آقایان قاضی نظام، مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران، مهندس جعفری جلوه قائم مقام رییس صدا و سیما، حسن نیکبخت روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس،خانم معدنی پور سرپرست امور زنان شهرداری تهران به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روی سن حاضر شدند و تندیس زرین و لوح تقدیر این دوره از جشنواره را به این دو استاد ادبیات، اهدا کردند.

ادامه مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره پروین نیز به تجلیل از بانوان جانباز و ایثارگر اختصاص داشت و تندیس پروین زرین به همراه لوح تقدیر و مبلغ 2 ملیون ریال از سوی امور بانوان شهرداری تهران و بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس، به پاس جان افشانی در راه اسلام و میهن به پنج بانوی ایرانی اهدا شد.
دکتر دولت خلیلوند، متخصص پاتولوژی و جانباز 25 درصد
دکتر زینب امیری مقدم، فوق تخصص جراحی قلب کودکان، رزمنده 8 سال دفاع مقدس در غرب کشور
دکتر معصومه آباد، جانباز 50 درصد و عضو شورای شهر تهران
مژده اونباشی، کارشناس الهیات و جانباز 50 درصد
فهیمه مراد پور، بهیارماما و جانباز شیمیایی

همچنین جایزه ویزه هیات داوران این دوره از جشنواره فیلم پروین برخلاف سال های گذشته، به 5 بانوی ایثارگر و موفقی که سوژه فیلم های راه یافته به بخش مسابقه جشنواره بودند، تعلق گرفت. این جایزه ویژه که عبارت بود از تندیس نیلوفر سیمین، لوح تقدیر و 5 میلیون ریال جایزه نقدی به این افراد اهدا شد:
خدیجه گنجی به خاطر نگهداری از دختر بچه ای بی سرپرست
محبوبه رمضانی به خاطر عفو قاتل برادرش و تلاش در عرصه عفو قاتلان غیر عمد
خدیجه شیرازی، بیمار ام اسی، برای نگهداری از دو فرزند معلول
گلرخ آزرمی برای مقاوت و زندگی پرتلاش بعد از شهادت 7 نفر از اعضای خانواده اش در بمباران

بعد از این مرحله از اهدای جوایز، گروه موسیقی بیدل به سرپرستی و خوانندگی حسام الدین سراج، به اجرای برنامه پرداختند.
در ادامه مراسم تجلیل و قدردانی از مرتضی احمدی، هنرمند پیشکسوت رادیو، تئاتر و تلویزیون به پاس دوران درخشان فعالیت و جایگاه درخشانی که در کارنامه هنری و فرهنگی ایران به جا گذاشته است، تجلیل شد، با با تشویق بی وقفه حضار همراه بود.

احمدی که تندیس پروین زرین و لوح تقدیر خود را از دکتر محمد حسینی و داوود رشیدی دریافت کرد، گفت: 71 سال است که برای هنر این کشور کار می کنم و همیشه سعی داشته ام در هر برنامه ای شادی را فراموش نکنم. دوستی از من پرسید که چرا پشتت خمیده شده است و قوز کرده ای؟ من در جواب گفتم: 71 سال است در برابر مردم تعظیم کرده ام، می خواهی خمیده نشوم؟ الان هم می گویم دست و پاس شما مردم خوبم را می بوسم.
داود رشیدی نیز دست استاد احمدی را بوسید و سپس گفت: " استاد مرتضی احمدی در یک تعریف ساده نمی گنجد، ایشان در عرصه های هنری مختلف مانند دوبله، گویندگی رادیو، تئاتر، تلویزیون و سینما فعالیت گسترده داشته اند.

مرتضی احمدی از از پیشکسوتان و اساتید پیش پرده خوانی است، شناخت ایشان از فرهنگ فولکلور ایران بخصوص تهران منحصر به فرد است. برای استاد احمدی عزیزسلامتی و طول عمر آرزو می کنیم.
مرتضی احمدی هم، خطاب به وزیر گفت: مجموعه ای از 120 پیش پرده خوانی همراه با ریتم و نت کامل را در ارشاد دارم، که امیدوارم مجوز چاپ آن به زودی صادر شود.

در این دوره از جشنواره نیز به سنت سال های گذشته، از 60 نفر از چهره های فرهنگی و هنری درباره انتخاب بهترین زن بازیگر نسل دوم و سوم نظر سنجی صورت گرفته بود که به تربیت لیلا حاتمی، نگار جواهریان و ترانه علیدوستی بیشترین آرا را کسب کرده بودند، اما هیچ یک برای دریافت جایزه خود در سالن حضور نداشتند.
در پایان نیز محمدرضا اصلانی داور این دوره از جشنواره به قرائت بیانیه هیات داوران پرداخت و گفت: این جشنواره با معظل بودجه مواجه است و وقتی بودجه این دوره را تصویب می کردیم فکر نمی کردیم طوفانی از معظلات اجتماعی پیش روی ما باشد،امیدورام مدیران به هوش ما به این معظل نگاهی مدبرانه داشته باشند.

سپس هیات داوران متشکل از آقایان منبتی، اصلانی، جعفری جلوه و مینو فرشچی به همراه دبیر جشنوراه  و فرناز قیصری پور دبیر اجرایی جشنواره پروین، روی سن حاضر شدند و به اهدای جوایز بخش مسابقه فیلم پرداختند.



 

اسامی برگزیدگان مسابقه ملی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی

بخش نیلوفر زرین

1) بهترین فیلم داستانی: صبا (رقیه توکلی)

2) بهترین فیلم مستند: 21 آگهی استخدام (فرحناز شریفی)

3)بهترین فیلم تجربی:

دیپلم افتخار : صندلی زمان (عسل غریب)

4) بهترین فیلم پویانمایی: بخش زایمان (بهنام دلداده)

 

بخش نیلوفر سیمین

1) بهترین پژوهشگر زن: رخساره قائم مقامی ( تنهایی پرهیاهو)

2) بهترین انیماتور زن:  مریم خلیل زاده - مریم چرم چی (کبوتر سفید کنار آینه)

3) بهترین بازیگر زن: سهیلا گلستانی( صبا)

4) بهترین کارگردان زن: سهیلا گلستانی (بازگشت)

5) بهترین فیلمنامه نویس: رقیه توکلی (صبا)

6) بهترین تدوینگر زن: عاطفه خادم الرضا (زندگی بداهه)

 

بخش ویژه

- تهران، مترو، زنان (بهاره بهارفر)

- کمان راست ( علی پورطالبی)

 

بخش نگاه نو

- چیدن سپیده دم (تیمور قادری)

 

 

بخش بانوی قهرمان ایرانی

زندگی پای چوبه دار (مهدی گنجی)

 

بخش پروین اعتصامی

- مشاهیر – پروین اعتصامی ( اهورا شهبازی)

 

بخش پیامبر اعظم (ص)

- محمد (ص) پیام آور رحمت و مهربانی (محمود سلطان پور)

 

 

 

هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی جمعه در تالار ایوان شمس به پایان می رسد

به گزارش روابط عمومی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی، آیین اختتامیه این دوره از جشنواره فیلم پروین اعتصامی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان فرهنگی کشور و همچنین چهره های برجسته فرهنگی و هنری جمعه ساعت 18 در سالن آفتاب تالار ایوان شمس برگزار می شود.

از جمله برنامه های پیش بینی شده برای این مراسم، بزرگداشت از سه بانوی فداکار هشت سال دفاع مقدس، تجلیل از مقام دو استاد برجسته ادبیات فارسی، معرفی و تقدیر از برگزیدگان و حضور حسام الدین سراج به همراه گروه بیدل برای اجرای موسیقی سنتی ایرانی می باشد.
این خبر می افزاید: در این مراسم از یک عمر فعالیت هنری استاد مرتضی احمدی با حضور استاد جمشید مشایخی تقدیر و بزرگداشت خواهد شد.

شایان ذکر است هفتمین جشنواره ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم پروین اعتصامی با موضوع نقش زن در تنظیم اقتصاد خانواده مختص زنان فیلمساز با موضوع آزاد و مردان فیلمساز با موضوع زن 4 اسفندماه به پایان می رسد.


 

نمایش 30 فیلم کوتاه از بیش از 20 کشور جهان در هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی

به گزارش روابط عمومی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی، در این دوره از جشنواره فیلم پروین اعتصامی از بین بیش از 400 اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره، 30فیلم کوتاه داستانی و مستند توانستند که در بخش مسابقه بین الملل جشنواره برای کسب جایزه به رقابت بپردازند.
این آثار در بخش مسابقه بین الملل جشنواره در سینماتک موزه هنرهای معاصر به نمایش گذاشته می شوند و در پایان برگزیدگان توسط هیات داوران که متشکل از آقایان داریوش مهرجویی، علی معلم و امیر اسفندیاری است در روز 4 اسفند ماه در مراسم اختتامیه معرفی خواهند شد.

اسامی فیلم های بخش مسابقه بین الملل جشنواره به شرح زیر می باشد:
فیلم های مستند:
1) شب به یاد ماندنی/ فهمی فرحات/ مستند/ 30 دقیقه / عربستان سعودی
2) میخک صد پر/ سیلا اوزسوی / مستند / 21 دقیقه / ترکیه
3) جنیدو/ هودای آتش/ مستند/ 16 دقیقه/ ترکیه
4) از دید ناظر/ سهراب فتوره چی/ مستند/28 دقیقه/ تاجیکستان  
5) من از سوشی عکس می گیرم  / مریم اوهانیان / مستند / 12 دقیقه / ارمنستان
6) خاطرات زنان باردار/ مریم اوهانیان / مستند / 16 دقیقه / ارمنستان
7) بانوی پیر / زرياب الغابري، عبدالرحمن حسین / مستند / 6 دقیقه / یمن
8) کارخانه سلامتی / کیم براند / مستند / 16 دقیقه / هلند

فیلم های داستانی:
1-بعد از فردا / اما سالیوان / داستانی / 15 دقیقه / انگلیس
2-وقتی که نور رخنه می کند / شرلی ویر /  داستانی /6 دقیقه / ایرلند
3-خواهران خونی / لوییز فریدبرگ / داستانی / 30 دقیقه / دانمارک
4-عشقِ خروس / هانرو اسمیتزمن / داستانی /  9 دقیقه / هلند
5-شیر آب / دنیس روبیرا / داستانی / 16 دقیقه / اسپانیا
6-وقت درو / سامی کوریوش / داستانی / 15 دقیقه / فنلاند
7-مرد خانه / یوسوکه هوسویی / داستانی / 12 دقیقه / ژاپن - آمریکا
8-گمشده / یوخم دفریس / داستانی / 12 دقیقه / هلند
9-مختار / حلیمه اواردیری /  داستانی / 16 دقیقه / مراکش
10-ستاره صبحگاهی / جسیکا لاتون / داستانی / 15 دقیقه / استرالیا
11-روز مادر / ویپین کریشنان / داستانی / 8 دقیقه / هندوستان
12-اومرو، جیگرِ مادر بزرگ / مارکو چارینی / داستانی / 12 دقیقه / ایتالیا
13-روسک / توماش کلاین / داستانی / 13 دقیقه / جمهوری چک
14-شن های صحرا / یوزف توکا / داستانی / 19 دقیقه / جمهوری چک
15-خاموش / رضوان یشیلباش / داستانی / 14 دقیقه / ترکیه
16-توپ / کاتیا رابرتز / داستانی / 11 دقیقه / انگلیس
17-قفس / آدریان سیتارو / داستانی / 17 دقیقه / رومانی
18-جدایی / ایوان مک ماهون / داستانی / 6 دقیقه / ایرلند
19-گزارش / شادی زیدان / داستانی / 23 دقیقه / لبنان       
20-ویتی و لوبیای سحرآمیز / سوزانا کوتیلاینن / داستانی / 13 دقیقه/ فنلاند
21-چه جوریه مثل مادر من بودن / نورا مک گتیگان / داستانی / 31 دقیقه / لهستان -  ایرلند
22-آنچه طبیبان می گویند / میخال وانوک / داستانی / 25 دقیقه / لهستان

شایان ذکر است هفتمین جشنواره ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم پروین اعتصامی با موضوع نقش زن در تنظیم اقتصاد خانواده مختص زنان فیلمساز با موضوع آزاد و مردان فیلمساز با موضوع زن از تاریخ 30 بهمن ماه لغایت 4 اسفندماه به دبیری مازیار رضاخانی در سینماتک موزه هنرهای معاصر در حال برگزاری است.

 

آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره‌ ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم «پروین اعتصامی» برگزار شد

آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره‌ ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم «پروین اعتصامی» عصر روز یکشنبه (29 بهمن ماه) در سینما تک موزه هنرهای معاصر با حضور مسئولین جشنواره و چهره های فرهنگی و هنری برگزار شد.

در آغاز این مراسم بهنوش طباطبایی که اجرای مراسم را بر عهده داشت پس از ارایه‌ی سخنان کوتاهی درباره‌ی پروین اعتصامی گفت: اگرچه این جشنواره نامی زنانه بر خود دارد ولی از حضور جنس دیگر که مرد باشد، حذر نمی‌کند.

سپس مازیار رضاخانی دبیر جشنواره‌ پروین اعتصامی گفت: در این مراسم به جای صحبت از ساختار و محتوای جشنواره به این بسنده می‌کنم که اگر امسال حمایت‌های وزیر ارشاد نبود، این جشنواره خیلی سخت برگزار می‌شد.

وی افزود: سینمای ایران با برگزاری این جشنواره حرکت رو به جلوی خود را ادامه می‌دهد و ما هر سال با افزایش تعداد فیلم‌سازان زن مواجه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تا پارسال تعداد 844 فیلم‌ساز زن که خود یک ارتش است، ثبت شده است و این رقم سال آینده به بیش از هزار عدد می‌رسد. به این ترتیب ما یکی از کشورهایی هستیم که در حوزه‌ی زنان به‌ویژه در بخش فرهنگی زنان حضور خوبی داریم.

رضاخانی در پایان سخنانش از اجرای بهنوش طباطبایی که در دقیقه 90 هماهنگی آن انجام شده تشکر کرد و آن را بسیار خوب و غیرمنتظره دانست.

در بخش دیگری از این مراسم دکتر علیرضا شیری روانشناس، سخنانی را درباره‌ی زنانگی با موضوع ارتفاع زنانگی و عمق مردانگی مطرح کرد.

شیری در بخشی از سخنان خود هم با ابراز علاقه به فیلم و سینما، گفت: دو هفته قبل همزمان با جشنواره فیلم فجر برای دیدن فیلم «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند» به پردیس سینمایی «ملت» رفتم و در آن‌جا آقایی به من مشت زد اما من که می‌خواستم این فیلم را ببینم چیزی نگفتم و خوشحالم که این ضربه را برای دیدن این فیلم تحمل کردم.

در  پایان این مراسم، مهمانان به محوطه بیرونی موزه هنرهای معاصر دعوت شدند تا کیک جشنواره فیلم پروین اعتصامی بریده شود. نگار جواهریان و بهنوش طباطبایی کیک بخش ملی جشنواره را و مینو فرشچی و فرناز قیصری‌پور کیک بخش بین‌الملل جشنواره را بریدند. پس از آن هم در کنار ساختمان موزه هنرهای معاصر آتش‌بازی برپا شد.

جشنواره‌ فیلم پروین اعتصامی تا 3 اسفند ماه در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه حمایت از زنان هنرمند ایرانیان، انجمن خدمات فرهنگی ایرانیان، اداره کل امور بانوان معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران به نمایش آثار خواهد پرداخت و در پایان برگزیدگان این دوره معرفی خواهند شد.

 

پيام وزير محترم ارشاد اسلامی به هفتمین جشنواره فيلم پروين اعتصامی

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در پيامی به مناسبت برگزاری هفتمين جشنواره ملی و سومين جشنواره بين‌المللی فيلم پروين اعتصامی گفت: بی‌شك در اين جشنواره تبيين شخصيت زنان بزرگ تاريخ می‌تواند جايگاهی تعيين‌كننده و تاثيرگذار داشته باشد.
متن كامل پيام سيد محمد حسينی به شرح ذيل است:



«هواللطيف»

ريحانه نشانه گلزار زندگی، بی‌گل نمانده است بجز خار زندگی

بانوی قهرمان! تو حصارت عفاف توست، در ذات قلعه جــوهر زنهــار زنــدگی

در بنيه دوش توست قوی تر ز دوش مرد، خم برنداشت پيكرت از بار زندگی

بنياد خانواده قوامش ز نـقش توست، بی تو خـراب می‌شــود آوار زنــدگی

از دامن تــو مــرد بــه معــراج می‌رود، ای اعتبار مــرد و نگــه دار زنــدگی،

در انقلاب بار تـــو همــسنگ مرد بود، لنگ است بی حضور شما كار زندگی

حتی هنر بدون شما رونقی نداشت، زيباست از نگاه تــو دیـــدار زنــدگی

زن! زائيده زيباترين زاويه معبد مهر و مهربانی است! زن موهبتی ريحانی است! «فِانَّ الَمرأ ةَ رَيحانَه» زن! زائر ضريح عشق است و زاهر ذرخش لطف! به قول بانوی شعر: در آن سرای كه زن نيست، انس و شفقت نيست. هنر، جلوه لطافت روح است و زن مصداق لطافت و اين هر دو چون به هم درآميزند طرحی از زيبائی‌ها می‌ريزند.

اشاره‌ای بر آماره‌ای به اماره از ملك الشعرا، مويد كلام است كه: چون كه اعصاب زن دقيق‌تر است، حس پنهانی‌اش رقيق‌تر است بانوان چون سهم خويش را در هنر، ادا كنند، بی‌گمان بدان اعتلا بخشند.

«جشنواره فيلم پروين اعتصامی» گر چه تنها، ميدان رقابت بانوان نيست امّا اين خطه را جز اين طايفه نشان نيست؛ چه خود قافله سالاری كنند و چه كاروان داری! پس جا دارد كه اگر نه به رقابت، به قرابت با قبيل هنر، قاصدان قابل قانون فطرت باشند. پيام رسان نيمه نامكشوف خلقت باشند!

كاش می‌شد بخش ويژه پيامبر اعظم (ص) با نقش بانوی فضيلت و حامی رسالت سيدتنا خديجه الكبری (س)، يكجا به معرض تنوير گذاشته ميشد. بی شك در اين جشنواره تبيين شخصيت زنان بزرگ تاريخ می‌تواند جايگاهی تعيين كننده و تاثيرگذار داشته باشد. آسمان معرفت به اختران پروينی می‌بالد.

از كشف استعدادها غفلت نبايد كرد كه به قول محمد زكريای رازی: «اگر همه می‌توانستند از استعدادهای خود درست بهره بگيرند، دنيا همان بهشت موعود می‌شد كه همه می‌خواهند» و چون اين مكاشفه برای همه ميسور و مقدور نيست، كمك به اين شناخت می‌تواند از دانائی‌ها و توانائی‌های اين جشنواره نشآت بگيرد.

برايتان بهترين‌ها را آرزو می‌كنم.

توفيق، رفيق طريق عزت و اعتبار و باورتان باد.

 

هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی در سینماتک موزه هنرهای معاصر افتتاح خواهد شد

آیین افتتاحیه هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی فردا یکشنبه (29بهمن ماه) ساعت 17 در سینما تک موزه هنرهای معاصر با حضور چهره های فرهنگی و هنری و  اعضاء هیات انتخاب و داوری جشنواره برگزار خواهد شد.

نمایش فیلم های بخش مسابقه جشنواره از روز سه شنبه (30بهمن ماه) از ساعت 9:30 الی 20 آغاز و تا روز 5 شنبه (3 اسفند ماه) در سینماتک موزه هنرهای معاصر ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است هفتمین جشنواره ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم پروین اعتصامی با موضوع نقش زن در تنظیم اقتصاد خانواده مختص زنان فیلمساز با موضوع آزاد و مردان فیلمساز با موضوع زن از تاریخ 30 بهمن ماه لغایت 4 اسفندماه به دبیری مازیار رضاخانی در تهران برگزار می شود.

 

هیات داوران بخش ملی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی معرفی شدند

روابط عمومی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی اعلام کرد: هیات داوران بخش مسابقه ملی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی که متشکل از آقایان: محمدرضا اصلانی، محمدرضا جعفری جلوه و سید هادی منبتی و خانم ها گلاب آدینه و مینو فرشچی است برای انتخاب آثار برگزیده این دوره از جشنواره از میان 101 فیلم بخش مسابقه معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی هفتمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی:  
محمدرضا اصلانی، فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشکده هنرهای تزئینی می باشد. وی فعالیت حرفه ای خود را در عرصه سینما از سال 1346 با ساخت فیلم مستند جام حسنلو آغاز کرده و فیلم های سینمایی چون "شطرنج باد"، "آتش سبز" و مجموعه های تلویزیونی "سمک عیار" ، "غبار نور" ، "منطق الطیر" را جلوی دوربین برده است. در کارنامه اصلانی نگارش فیلمنامه های فیلم های سینمایی "خط" ، "سوزنبان"، "سوی شهر خاموش" و "تنگنا" نیز به چشم می خورد. وی در سال های اخیر داوری بسیاری از جشنواره های معتبر را برعهده داشته است و هم اینک نیز رئیس هیات مدیره انجمن مستندسازان ایران است.

محمدرضا جعفري جلوه، متولد سال 1338 تهران و فارغ التحصیل رشته مهندسي شيمي از دانشگاه صنعتي اميركبير است. او در سال 1358 وارد صدا و سيما شد و در سال 1360 به مديريت واحد نمايش برگزيده شد. وی همچنین مدیر شبکه های یک، دو و شبکه چهار بوده است .  وی در دوره گذشته معاون سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و در حال حاضرمشاور رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی است.

سیدهادی منبتی، که در حال حاضر مشاور رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری است ، تصویربرداری 300 ساعت فیلم مستند دفاع مقدس حاصل 60 ماه حضور مستمر او در جبهه ها می باشد وی مجری طرح و تهیه کننده فیلم های کوتاه ، بلندسینمایی و سریال های تلویزیونی متعددی نیز بوده است وی همچنین فعالیت هایی چون؛ مدیرعامل موسسه تصویر شهر، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما، عضو شورای برگزاری نخستین جشنواره فیلم پلیس و.... را در کارنامه کاری خود جای داده است.
گلا ب آدینه، متولد 1332، تهران و فارغ التحصیل اقتصاد سیاسی است. آدینه فعالیت حرفه ای خود را از سال 1354 با گروه تئاتر دانشجویی «پیاده» به سرپرستی مهدی هاشمی و داریوش فرهنگ آغاز کرد. با مجموعه تلویزیونی« سلطان و شبان» به محبوبیت رسید و برای نقش آفرینی در فیلم «روسری آبی» سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از سیزدهمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.

مینو فرشچی،  متولد 1337، تبریز و فارغ التحصیل تئاتر عروسکی است. فرشچی نویسنده فیلمنامه های «ازدواج به سبک ایرانی»  حسن فتحی، «کاغذ بی خط» ناصر تقوایی، «شوکران» بهروز افخمی و بازیگر فیلم «بانوی اردیبهشت» رخشان بنی اعتماد  است.

شایان ذکر است هفتمین جشنواره ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم پروین اعتصامی با موضوع نقش زن در تنظیم اقتصاد خانواده مختص زنان فیلمساز با موضوع آزاد و مردان فیلمساز با موضوع زن از تاریخ 30 بهمن ماه لغایت 4 اسفندماه به دبیری مازیار رضاخانی در سینماتک موزه هنرهای معاصر برگزار می شود.

 

داریوش مهرجویی، علی معلم و امیر اسفندیاری بخش بین‌الملل را داوری می‌كنند

فرناز قیصری پور دبیر اجرایی دبیرخانه جشنواره گفت: در بخش بین‌الملل یک بخش ویژه به نام اهمیت خانواده از منظر ادیان توحیدی برگزار می‌شود که جایزه بزرگ و بهترین فیلم در این بخش اهدا می‌شود.
وی درباره هیات داوران گفت: هیات داوران بخش بین‌الملل مشخص شده و این هیات به ریاست داریوش مهرچویی و با حضور علی معلم و امیر اسفندیاری آثار را قضاوت خواهند کرد.

وی ادامه داد: امسال بیش از 400 اثر از بیش از 22 کشور جهان به دبیرخانه جشنواره رسیده است که فیلم‌هایی از کشورهای آمریکا، ایرلند، رومانی، هلند، فنلاند، اسپانیا، استرالیا، انگلستان، دانمارک، جمهوری چک، ژاپن، لبنان، هند، یمن، عربستان، ترکیه، ارمنستان، تاجیکستان به این جشنواره رسیده است.

شایان ذکر است هفتمین جشنواره ملی و سومین جشنواره بین المللی فیلم پروین اعتصامی با موضوع نقش زن در تنظیم اقتصاد خانواده مختص زنان فیلمساز با موضوع آزاد و مردان فیلمساز با موضوع زن از تاریخ 1 تا 4 اسفندماه به دبیری مازیار رضاخانی در تهران برگزار می شود.

 
صفحه 1 از 2

کانال تلگرام جشنواره


فراخوان نهمین دوره جشنواره

منوی اصلی


حامیان هشت دوره پیشین جشنواره فیلم پروین اعتصامی